Ravioli with ricotta sauce – with recipe / Ravioli mit Ricottasauce – mit Rezept

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(Deutsche Version unten)

Spicy pepper cream filled ravioli with tomatoes, arugula – ricotta sauce and freshly grated parmesan.
The spicy filling of the pasta is an interesting companion for a sweet and nuttily sauce and fruity tomatoes.

 

Ingredients for 2 persons

  • 400 g Ravioli pasta, stuffed with spicy pepper cream
  • 1 small onion, chopped
  • 30 g pine nuts
  • 200 g ricotta cheese
  • 3 small tomatoes, quartered
  • 100 g arugula
  • Parmesan cheese, freshly grated
  • White wine
  • Vegetable broth
  • Salt and pepper


Preparation:

Heat a pan and fry the onions until they are lucent and the pine nuts are browned. Deglaze with some white wine, then add the ricotta cheese.
Now pour some broth until you get the desired consistency of sauce.
Season it with salt and pepper.

Meanwhile boil the ravioli in a lot of salty water after instructions.

Add the ravioli and tomatoes to the sauce and let it simmer shortly.
Now fold in the arugula and serve with freshly grated parmesan cheese.

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Ravioli mit pikanter Paprikacreme gefüllt mit Tomaten in einer Rucola-Ricotta-Sauce und frisch geriebenem Parmesan.
Die pikante Füllung der Pasta ist ein interessanter Begleiter zu einer süß-nußigen Sauce und fruchtigen Tomaten.

 

Zutaten für 2 Personen

  • 400 g Ravioli, gefüllt mit pikanter Paprikacreme
  • 1 kleine Zwiebel, gehackt
  • 30 g Pinienkerne
  • 200 g Ricotta
  • 3 kleine Tomaten, geviertelt
  • 100 g Rucola
  • Parmesan, frisch gerieben
  • Weißwein
  • Gemüsebrühe
  • Salz und Pfeffer


Zubereitung:

Eine Pfanne erhitzen und die Zwiebeln glasig braten und die Pinienkerne bräunen. Mit Weißwein ablöschen und den Ricotta zugeben.
Jetzt die Brühe hinzugießen bis die Sauce die gewünschte Konsistenz hat.
Mit Salz und Pfeffer abschmecken.

Währenddessen die Ravioli in reichlich Salzwasser nach Anleitung kochen.

Die Ravioli und Tomaten zur Sauce geben und kurz köcheln lassen.
Nun den Rucola unterheben und mit frisch geriebenem Parmesan servieren.

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