Chicken breast in creamy broccoli sauce – with recipe / Hähnchenbrust in cremiger Brokkolisauce – mit Rezept 

(Deutsche Version unten) 

Fried chicken breast in a creamy broccoli sauce. Served with rice. 

Ingredients for 4 persons 

  • 4 chicken breasts 
  • 500 g broccoli 
  • 1 small onion 
  • 200 g herbal soft cheese 
  • 250 ml milk 
  • 150 ml broth 
  • Butter 
  • Salt and pepper 

Preparation:

Wash the broccoli and cut all the florets from the stalks. Cook in plenty of boiling salted water until al dente. Dice the onion and season the meat. 

Heat the butter in a deep pan and fry the meat to medium well. Set aside. Now pan-fry the onion, deglaze with milk and bring to the boil. 

Add the soft cheese and stir in thoroughly. Season the sauce with salt and pepper. 

Fold in the broccoli florets carefully and add the meat. Let it simmer a couple of minutes and serve.

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Gebratene Hähnchenbrust in cremiger Brokkolisauce. Serviert mit Reis. 

Zutaten für 4 Personen 

  • 4 Hähnchenbrüste 
  • 500 g Brokkoli 
  • 1 kleine Zwiebel 
  • 200 g Kräuterschmelzkäse
  • 250 ml Milch 
  • 150 ml Brühe 
  • Butter 
  • Salz und Pfeffer 

Zubereitung:

Den Brokkoli waschen, in Röschen teilen und in Salzwasser bissfest garen. Die kleine Zwiebel würfeln und das Fleisch würzen. 

Die Butter in einer tiefen erhitzen und das Fleisch von beiden Seiten fast durch braten. Heraus nehmen und beiseite stellen. Die Zwiebel im Bratensaft anbraten, mit Milch ablöschen und einmal kurz aufkochen lassen. 

Nun den Schmelzkäse dazu geben und ordentlich einrühren. Mit Salz und Pfeffer abschmecken. 

Nun den Brokkoli vorsichtig unter die Sauce heben und das Fleisch dazu geben. Noch ein paar Minuten köcheln lassen und servieren. 

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