Bulgur fry-up – with recipe / Bulgurpfanne – mit Rezept 

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(Deutsche Version unten) 

Bulgur mixed up with diced red and green bell peppers and feta cheese.

A tasty and quickly prepared vegetarian dish made of grainy bulgur with crunchy bell peppers and slight salty feta cheese. 

Ingredients for 2 persons

150 g Bulgur
300 ml vegetable broth
2 bell peppers (1 red, 1 green)
150 g feta cheese
Olive oil
Salt and pepper

Preparation:

Heat some olive oil in a pan and fry the bulgur for about 2 minutes. Stir steady. Wipe off with the vegetable broth and lower the heat. Cook the bulgur for about 10 minutes and stir occasionally.

Meanwhile dice the bell peppers and feta cheese.

When the broth is totally soaked up put the bell peppers in and season with salt and pepper.

At least mix the fry-up with the feta cheese and enjoy.

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Bulgur gemischt mit roten und grünen Paprikawürfeln und Fetakäse. 

Ein schnell zubereitetes, leckeres vegetarisches Gericht mit körnigem Bulgur, knackiger Paprika und leicht salzigem Fetakäse. 

Zutaten für 2 Personen 

150 g Bulgur
300 ml Gemüsebrühe 
2 Paprika (1 rot, 1 grün)
150 g Fetakäse 
Olivenöl 
Salz und Pfeffer 

Zubereitung:

Etwas Olivenöl in einer Pfanne erhitzen und den Bulgur für 2 Minuten unter dauerndem rühren braten. Mit Brühe ablöschen und die Hitze reduzieren. Den Bulgur ca. 10 Minuten köcheln lassen und dabei hin und wieder rühren. 

Währenddessen die Paprika und den Käse würfeln. 

Wenn die Brühe vollständig aufgesogen ist, die Paprika zugeben und mit Salz und Pfeffer würzen.

Zum Schluss den Fetakäse untermengen und genießen. 

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